Commissarissen Bijeenkomsten voorjaar 2023

Thema bijeenkomsten voorjaar: Glazen leiderschap

Op woensdag 31 mei, dinsdag 6 juni, dinsdag 13 juni en dinsdag 20 juni, organiseren we van 15:30 - 21:00 uur vanuit KPMG vier Commissarissen bijeenkomsten met als thema Glazen Leiderschap.

Waar gaat het thema over
Bestuurders in het private en publieke domein staan voor complexe afwegingen. Ze krijgen echter maar weinig ruimte voor fouten en de spreekwoordelijke lontjes zijn kort – zeker in een tijd van maatschappelijke onvrede. Na incidenten is er dan ook weinig ruimte voor nuance in maatschappelijk debat. Er is sprake van alomtegenwoordige media waar incidenten al gauw uitgroeien tot grote schandalen en waar perceptie vaak belangrijker is dan de complexe werkelijkheid. Verder is er een sterke reflex om na incidenten het wapen van meer regelgeving in te zetten en daarmee de cost of compliance op te voeren.

Sprekers
Sprekers zijn Muel Kaptein (partner bij KPMG en hoogleraar Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit Rotterdam) en Sander Klous (partner bij KPMG en hoogleraar aan de Universiteit van Amsterdam). Na een inleiding op het thema gaan zij met u en andere deelnemers in gesprek om in een kleinschalige, vertrouwde setting ervaringen uit te wisselen en zo van elkaar te leren.

Data en locaties voorjaar
Woensdag 31 mei 2023 Landgoed het Laer, Ommen
Dinsdag 6 juni 2023 The Duke, Nistelrode
Dinsdag 13 juni 2023 Cobra Museum, Amstelveen
Dinsdag 20 juni 2023 Kasteel Wittenburg, Wassenaar

Vul hieronder uw gegevens in om u aan te melden.
(meerdere opties qua data mogelijk):

Als bijdrage aan het KPMG impactplan (om de impact op het milieu te verminderen om zo een duurzamere en veerkrachtigere toekomst op te bouwen), serveren we een vegetarisch menu. Indien u een alternatief wenst of een dieetwens (maaltijden afgestemd op uw medische dieet, voedselallergie, religie, of andere dieetwensen) heeft, vul dan bovenstaand veld in.

Als u geen bestaande klantrelatie van KPMG bent en ook geen aanvullende toestemming geeft of heeft gegeven voor het verdere gebruik van uw gegevens dan worden deze binnen 30 dagen automatisch verwijderd. Als uit onze systemen blijkt dat u al eerder toestemming heeft gegeven voor het verdere gebruik van uw gegevens door KPMG dan blijft deze van toepassing en hoeft u dus niet opnieuw toestemming te geven. Voor meer informatie over hoe KPMG omgaat met persoonsgegevens, zie ons Privacy Policy.

Program

15:30-16:00 uur

Ontvangst

16:00-18:15 uur

Inhoudelijk programma

18:15-19:00 uur

Apéritief

19:00-21:00 uur

Diner

Nadere Informatie

Wilt u nadere informatie ontvangen over de Commissarissen Bijeenkomst? Stuur dan een email naar events@kpmg.nl.