Schrijf je in voor de ESG Today nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van ESG en relevante onderwerpen? Vul hieronder uw gegevens in om u aan te melden voor de ESG Today Nieuwsbrief. U ontvangt binnen enkele minuten een e-mail om uw e-mailadres te bevestigen.

Door dit formulier in te vullen en te verzenden, stemt u in met het gebruik van uw gegevens voor het bovenstaande doel.

 


*Delen van  persoonsgegevens aan mede-deelnemers
 Indien u heeft aangegeven dat wij uw gegevens mogen delen met andere deelnemers, dan delen wij uw naam en het bedrijf waar u voor werkt met de andere deelnemers. Dit doen we via een email  (voorafgaand aan het evenement) naar alle relaties die zich hebben aangemeld voor dit evenement. Met als doel de netwerkmogelijkheden voor u en andere deelnemers te vergroten.

Verwijderen van persoonsgegevens indien hiervoor geen toestemming gegeven
Als u geen bestaande klantrelatie van KPMG bent en ook geen aanvullende toestemming geeft of heeft gegeven voor het verdere gebruik van uw gegevens dan worden deze binnen 30 dagen automatisch verwijderd. Als uit onze systemen blijkt dat u al eerder toestemming heeft gegeven voor het verdere gebruik van uw gegevens door KPMG dan blijft deze van toepassing en hoeft u dus niet opnieuw toestemming te geven. Voor meer informatie over hoe KPMG omgaat met persoonsgegevens, zie onze Privacy Policy.