Demo aanvraag

Vul hieronder uw gegevens in om u aan te melden. Door dit formulier in te vullen en te verzenden geeft u toestemming om uw gegevens te gebruiken voor communicatie omtrent het evenement. Als u wilt kunt u ons ook toestemming geven voor het verdere gebruik van uw gegevens onderaan het formulier.


*Delen van  persoonsgegevens aan mede-deelnemers
 Indien u heeft aangegeven dat wij uw gegevens mogen delen met andere deelnemers, dan delen wij uw naam en het bedrijf waar u voor werkt met de andere deelnemers. Dit doen we via een email  (voorafgaand aan het evenement) naar alle relaties die zich hebben aangemeld voor dit evenement. Met als doel de netwerkmogelijkheden voor u en andere deelnemers te vergroten.

Verwijderen van persoonsgegevens indien hiervoor geen toestemming gegeven
Als u geen bestaande klantrelatie van KPMG bent en ook geen aanvullende toestemming geeft of heeft gegeven voor het verdere gebruik van uw gegevens dan worden deze binnen 30 dagen automatisch verwijderd. Als uit onze systemen blijkt dat u al eerder toestemming heeft gegeven voor het verdere gebruik van uw gegevens door KPMG dan blijft deze van toepassing en hoeft u dus niet opnieuw toestemming te geven. Voor meer informatie over hoe KPMG omgaat met persoonsgegevens, zie onze Privacy Policy.