Bedankt voor uw aanvraag voor de 1-op-1 sessie over een stap voor stap aanpak naar de cloud met Microsoft Dynamics Business Continuity Service.

 

Als u geen bestaande klantrelatie van KPMG bent en ook geen aanvullende toestemming geeft of heeft gegeven voor het verdere gebruik van uw gegevens dan worden deze binnen 30 dagen automatisch verwijderd. Als uit onze systemen blijkt dat u al eerder toestemming heeft gegeven voor het verdere gebruik van uw gegevens door KPMG dan blijft deze van toepassing en hoeft u dus niet opnieuw toestemming te geven. Voor meer informatie over hoe KPMG omgaat met persoonsgegevens, zie ons Privacy Policy.